03.12.2009.
Posljednje novosti

Božićni sajam u Maloj Subotici

Sastanak u četvrtak 03.12.2009. god. u 19.00 sati u prostorijama OpćineOpćina Mala Subotica poziva udruge, klubove, društva, odgojno-obrazovne ustanove i pojedince s područja općine Mala Subotica koji su zainteresirani da dođu na sastanak kolji će se održati u četvrtak, 03.12.2009.g. u 19.00 sati u prostorijama Općine, Glavna 29a, Mala Subotica. Da bi sastanak bio što učinkovitiji, navodimo par detalja:
– na prostoru ispred Doma kulture  biti će postavljen šator za  sve  sudionike sajma
– štandovi sajma mogu biti izložbenog, prodajnog (ili dobrovoljnog), degustacijskog ili kombiniranog karaktera.
Očekujemo prijedloge, programe, ideje i sugestije u želji  što kvalitetnije organizacije sajma koji će se održati 19. i 20. prosinca.

08.12.2010.
Posljednje novosti

Božićni sajam u Maloj Subotici

Po drugi puta u Općini Mala Subotica održat će se Božićni sajam, u subotu i nedjelju, 18. i 19. 12. 2010. godine. Šator će biti postavljen kao i prošle godine ispred Doma kulture u Maloj Subotici. Za posjetioce će sajam biti otvoren oba dana od 13,00 sati nadalje, a svaka udruga/klub sa područja Općine, pozvani su da se uključe sa svojim ''štandom'', svaki sa svojim idejama i na svoj način. Štand može biti degustacijsko – izložbeno – prodajnog karaktera, zavisi od odluke udruge/kluba. Pojedinci koji žele svoje radove predstaviti mještanima, također su pozvani.

(više…)

17.11.2009.
Posljednje novosti

Božićni sajam u Maloj Subotici

Prvi puta u Općini Mala Subotica bit će održan Božićni sajam, u nedjelju, 20.12.2009. godine, od 14,00 sati nadalje, a svaka udruga/klub sa područja Općine, pozvani su da se uključe sa svojim ''štandom'', svaki sa svojim idejama. Štand može biti degustacijsko – izložbeno – prodajnog karaktera, zavisi od odluke udruge/kluba. Pojedinci koji žele svoje radove predstaviti mještanima, također su pozvani. Svi članovi pozivaju sa da se uključe sa idejama i svojim angažmanom doprinesu uređenju "štanda". (više…)

Promjena veličine fonta
Kontrast