Uoči Božića zamjenica načelnika Danica Glad posjetila je tri obitelji s bolesnom djecom, s područja općine Mala Subotica i uručila im novčanu pomoć koja je prikupljena tijekom održavanja 2. Božićnog sajma prilikom kojeg je na humanitarnom štandu i štandu sa kuhanim vinom i čajem te pečenim ribicama prikupljeno 1.950 kuna. Za ovu pozamašnu svotu novaca posebno treba zahvaliti članovima Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata, ogranak Mala Subotica i to Josipu Haliću, Dragi Mesariću, Marijanu Cerovcu, Ivici Fabijaniću, Stjepanu Petkoviću, Darku Ciglaru, Josipu Kocijanu i Dragu Krivaku.

Oni su pripremili vruče napitke (čaj i vino). Općina se zahvaljuje i članovima sobočkog ribičkog društva «Šaran» – Milanu Zadravcu, Borislavu Drku, Mariju Logožaru i Denisu Sabolu koji su ispekli ukusne ribice. Također zahvala i članovima sobočke udruge umirovljenika Amaliji Klobučarić, Nadi Juračić, Danici Horvat, Katarini Gregorinčić, Mariji Kapelari, Antunu Perenc, Stjepanu Gregorinčiću, Mirku Kralju, Dragu Perencu koji su se izmjenjivali kod humanitarnog štanda i prodavali donirane predmete.
  Svoje predmete, uratke i ostalo što je bilo potrebno da bi se ova humanitarna akcija uopće održala, odnosno da bi se imalo što prodavati, donirali su Općina Mala Subotica, Srećko Radek iz Držimurca, Therapia d.o.o. Mala Subotica, udruga «Sveti Rok» Benkovec, Željko Agejev iz Palovca, udruga «Sport za sve», Udruga žena «Palovčanke», Nada Juras iz Palovca, Učenička zadruga «Drenek»,  Dječji vrtić «Potočnica», Milan Zadravec iz Male Subotice, Katarina Vugrinec i  Marija Molnar iz Palovca, vezilje i tamburaški KUU »Zvon», Klobučarić Amalija i Juračić Nada iz Male Subotice. 
Potrebita djeca čijim roditeljima je uručena novčana pomoć u iznosu od 650 kuna su:
1. IVAN SABOL, Športska 71, Palovec,
2. DAVID TOT-KAŠA, Melinska 27, Palovec,
3. AURORA JABUKA-SMILJANIć, B.Radića 14, Štefanec.

Roditelji su se od srca zahvalili na humanitarnoj akciji i poručili da će im novčana pomoć uvelike dobro doći, ali da ih je još više obradovala činjenica da još uvijek ima dobrih ljudi koji imaju srca i bezrazložno pomažu onima kojima je to neophodno.