Izabran novi predsjednik – Marko Trstenjak, dopredsjednik Alen Sirotić
U subotu 19. veljače s početkom u 19 sati u prostorijama Doma kulture bila je održana 13. po redu godišnja skupština Puhačkog orkestra općine Mala Subotica, ovaj put i izborna. Naime dosadašnji predsjednik Puhačkog orkestra Ivan Horvat i njegov dopredsjednik Matija Pintarić zbog privatnih obaveza i zbog studiranja u Rijeci dali su svoj mandat na raspolaganje, za izbor novih članova. Za novog predsjednika Puhačkog orkestra općine Mala Subotica izabran je Marko Trstenjak a za dopredsjednika Alen Sirotić.

Izbornu skupštinu vodio je Ivan Novak, a dosadašnji predsjednik Ivan Horvat se zahvalio na radu i poželio mnogo uspjeha novom predsjedniku. Izvješće u proteklom radu o Puhačkom orkestru općine Mala Subotica iznio je voditelj i dirigent profesor Davor Požgaj. Naglasio je kako se prate svi važniji događaji u općini Mala Subotica, sviraju se budnice, nastupa za Dane općine, sudjelovanje na Smotri limene glazbe u Međimurskoj županiji i redovito krajem godine godišnji koncert.

Tajnik i dalje ostaje vrijedna i požrtvovna Iva Držanić koja doista brine o mnogim stvarima vezanim uz sam orkestar. Ivanka Kovačić je od samog početka rizničarka i blagajnica, koja veoma pedantno i precizno sve te godine vodi financije udruge. Upravni odbor čine: Iva Držanić, Ivanka Kovačić, Slavko Držanić, Josip Kranjčec, Ivan Horvat, Stjepan Šimunić, Saša Cirkvenčić, Julijana Novak, Bojan Hatlak, Mirjana Lajtman, Zdravko Kovačić, Franjo Mesarić i Davor Požgaj a inventarnu komisiju sačinjavaju:  Davor Požgaj, Franjo Mesarić – Frenki i Siniša Držanić dok su u nadzornom odboru: Marta Lajtman – Križaić, Ksenija Pintar – Obadić, i Ivan Kranjčec.

Kako je cjelokupna izborna skupština protekla u najboljem redu, i kako nije bilo nikakvih primjedbi, zamjerki ili nepravilnosti na sva izvješća koja su podnesena i na rad cjelokupnog vodstva od nadzornog odbora – sve je lijepo završilo domjenkom i razgovorom.