Natjecanje u Poreču održano 10. studenog jedno je od zadnjih jačih natjecanja ove godine. Ukupno je sudjelovalo 532 natjecatelja iz Italije, češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Njemačke te Hrvatske. U toj velikoj i jakoj konkurenciji naši su natjecatelji polučili vrijedne rezultate.
Antonija Ružić okitila se zlatom i srebrom u kategorijama mlađih učenica i učenica do 28 odnosno do 32 kilograma. Maria Murković je bila zlatna u mlađim kadetkinjama do 45 kilograma i brončana u kadetkinjama do 47 kilograma.

 

Mihael Sirc i Dominik Murković osvojili su bronce u svojim kategorijama mlađih učenika (7,8,9 godina), dok su oba u učenicima (10,11 godina) bili zlatni, što je kategorija iznad njihove jer imaju 9 godina. Filip Novak je u zahtjevnoj kategoriji kadeta do 57 kilograma uzeo broncu nakon što je u polufinalu vodeći 3:0 izgubio nakon prejakog kontakta koji su suci rigorozno ocijenili u korist domaćeg natjecatelja iz Rijeke.
Naši natjecatelji okićeni s devet medalja klub su doveli na peto mjesto u ukupnom poretku od 63 klubova koji su nastupili na natjecanju te time postali sila s kojom se mora računati na domaćim i stranim borilištima.