U organizaciji Navijačica Livi uz suradnju Hrvatskog cheerleading saveza u Maloj Subotici od 20. – 23. kolovoza održava se plesno-navijački kamp za 90 polaznika iz cijele Hrvatske. Stručni tim kampa pripremio je zanimljiv program rada za rad u grupama prema nivou znanja koje posjeduju plesači. Sadržaj rada su cheer skokovi i ples, partnerska i grupna dizanja i piramide, teoretska znanja iz cheerleadinga i elementi gimnastike na tlu. Dnevno se održavaju 3 treninga, a u večernjim satima video prezentacije i tribine. Uz puno napornih treninga voditelji su pripremili niz zanimljivih motivirajućih igrica.
Usvojena znanja polaznici će pokazati na završnom programu u ponedjeljak u 9 sati.

Stručni tim Livi-cheer sudjeluje 6 godina na američkim kampovima u Europi ovakvoga tipa, organizirali su do sada 4 sedmodnevna cheer kampa u Savudriji s preko 200 sudionika, 6 jednodnevnih seminara za voditelje za potrebe Hrvatskog cheerleading saveza te se stalno usavršavaju uz vanjske trenere koji dolaze u klub.

Polaznici plesno-navijačkog smješteni su u sportskoj dvorani OŠ Mala Subotica gdje je organizirana i prehrana, a vježbanje se provodi na vanjskim sportskim terenima. Organizator se zahvaljuje ravnateljici OŠ Mala Subotica prof. Đurđi Horvat koja je prepoznala ovakav projekt otvaranja škole za potrebe sporta u vrijeme školskih praznika. (Foto: cheerleaderslivi.hr)