Dana 25. svibnja 2011. povodom nogometnog dana u Europi i Hrvatskoj (Grassroots Day), održan je i nogometni dan u Palovcu. Isto kao i prošle godine, odigrana je prijateljska nogometna utakmica između registriranih igrača NK Dinamo Palovec i igrača koji su prije igrali nogomet za NK Dinamo iz Palovca (a to su dečki iz Palovca i okolnih sela kojima se domaćini zahvaljuju što su došli i odigrali ovu utakmicu).

Utakmica je odigrana u fer i korektnoj igri te je završila rezultatom 8:7 za registrirane igrače NK Dinamo Palovec, a to znači da bi mogli igrači koji su prije igrali za Dinamo i dan danas još uvijek igrati za naš Dinamo. Za sve sudionike ove utakmice, a i za sve prisutne gledatelje bio je pripremljen izvrstan grah za koji su zaslužni: glavni kuhar Boris Kocijan, a pomoćnici su bili Marijan Štampar i Dražen Palfi.

Hvala i glavnom sucu ove utakmice Petru Ružiću, koji je ujedno i igrač seniorske ekipe, koja 1. lipnja  2011. igra finale kupa NSM-a na stadionu SRC Mladost u čakovcu s početkom u 17:30 sati, te se ujedno pozivaju svi vjerni navijači da pomognu našim dečkima u osvajanju ovog vrijednog pokala.