Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore u Rijeci
Za vikend 17.,18. rujna održano je kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske u Rijeci. Gdje su naši natjecatelji, Karlo Logožar osvojio 5. mjesto i Filip Novak osvojio 7. mjesto, doveli naš klub na 24. mjesto osvajača medalja u cijelom Hrvatskom karate savezu (HKS). U nedjelju je Nikola Jankaš osvojivši 5. mjesto u juniorima naš klub doveo na 25. mjesto u Hrvatskoj.

Na natjecanju je još sudjelovao Nikola Jankaš u kadetima i Sebastian Ivan Godina u juniorima. Prvi puta smo rangirani na kadetskoj i juniorskoj ljestvici HKS-a što je dobro, a da je bilo više sreće mogli smo biti i puno više na ljestvici. U svakom slučaju predstoji nam još puno rada jer sljedeće državno prvenstvo kadetskih ekipa je već za dva mjeseca.

Žetva medalja u Slavonskom Brodu
Dana 24. rujna je u Slavonskom Brodu održan 18. Memorijalni karate cup. Sudjelovalo je 600 natjecatelja iz  Slovačke, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U toj jakoj konkurenciji, naime na natjecanju je bila cijela slovačka reprezentacija, karatisti Male Subotice odnjeli su pregršt medalja. Tin Hrgović je u kategoriji učenika iznad 42 kilograma osvojio 1. mjesto, a zlato je osvojio i Mihael Sirc u kategoriji učenika do 38 kilograma.

Broncu u učenicima su osvojili  Dominik Murković do 30 kilograma te Fabijan Muršić i David Kolarić do 42 kilograma. U uzrastu mlađih kadeta Fabijan Muršić je osvojio 3. mjesto kao i Maria Murković u mlađim kadetkinjama do 40 kilograma. Vilim Muršić je u kadetima do 52 kilograma osvojio također broncu.

Braća Muršić u finalu Splita
U Splitu pak je 25. rujna u  nedjelju održan međunarodni kup Splita na kojem su nastupili Vilim i Fabijan Muršić. Na natjecanju je sudjelovalo 400 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a braća Muršić su u kategoriji mlađih kadeta do 36 kilograma porazili svu konkurenciju i u finalu je Vilim pobijedio i osvojio 1. mjesto, a Fabijan 2. mjesto. Svaki od njih je do finala odradio po 3 borbe u kojima su protivnike pobjeđivali s velikom bodovnom razlikom.

Fabijan Muršić je osvojio i 2. mjesto u učenicima do 38 kilograma. Rezultati s natjecanja puno govore o radu trenera u klubu, a i djece koja se bezrezervno trude i čiji su rezultati s natjecanja na natjecanje sve bolji i bolji.