Prema dogovoru s predstavnicima udruga, klubova, društava i ustanova s područja Općine te uz suglasnost školske ravnateljice Đurđe Horvat, Božićni sajam Općine Mala Subotica održan je 8. i 9. prosinca, u školskoj športskoj dvorani.

 

Odazvalo se puno izlagača koji su izložili svoje uratke i rekvizite: Udruga «Sport za sve» Mala Subotica, UDVDR-ogranak Mala Subotica, Jasna Cirkvenčić iz Male Subotice, Srećko Radek iz Držimurca, Udruga žena Štefanec, Dječji vrtić «Potočnica», Zadruga «Drenek» OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, Vezilje KUU «Zvon», NK «Spartak», Udruga žena «Palovčanke», Kristijan Pintarić iz Male Subotice, Rosa Hlišć iz Držimurca, Udruga mladih Palovec, Trgovački obrt «IDDL-BOOK», Žana Goričanec iz Male Subotice, VMO Sveti Križ te Podružnica umirovljenika Mala Subotica. U sredini sajamskog prostora bio je smješten Poseban štand kojeg je ukrasila Ljiljana Šipuš, namijenjen za izlaganje predmeta koje su donirali izlagači. Posjetitelje su kod tog štanda dočekivale članice Podružnice umirovljenika Mala Subotica. Općina je organizirala pečenje ribici i kuhanje vina i čaja što su realizirali članovi UDVDR-ogranak Mala Subotica te ribičkog društva «Šaran» Mala Subotica. Dobrovoljan prilog za kuhani čaj i vino, pečene ribice te predmete na Posebnom štandu bio je namijenjen za osnovnoškolce s područja Općine. Ukupno je sakupljeno 1.882,50 kuna od čega je 200 kuna predano predsjednici VMO Štefanec Ani Jambrović za osnovnoškolce s područja Štefanca, a ostatak ravnateljici OŠ T.Goričanca Mala Subotica Đurđi Horvat, na čemu se obje najsrdačnije zahvaljuju.
 
Tijekom prvog dana sajma OŠ T.Goričanca Mala Subotica «počastila» je mališane lijepom priredbom nakon koje je uslijedila podjela dječjih darova. Lijepom i blagdanskom ugođaju na Sajmu, kao i svake godine, uvelike su doprinijeli svojim pijevnim i muzičkim točkama: Puhački orkestar Općine Mala Subotica, Frikovi, Zvončice i Udruga žena «Palovčanke». Za tehnički dio pripreme i raspreme sajamskog prostora bio je zadužen Josip Halić, školski domar, sa svojim pomagačima iz UDVDR-ogranak Mala Subotica. Mario Horvat uz pomoć Vladimira Vrbanca i Slavka Treske, svi iz «Benkovca», izvršili su dopremanje i otpremanje štandova i klupa. Dopremanje i otpremanje tepiha za zaštitu parketa iz/u 2.osnovnu školu čakovec izvršili su djelatnici prodavaonice građevinskog materijala tvrtke Sistem mep d.o.o.iz Male Subotice. Za ozvučenje sajamskog prostora bio je zadužen Radovan Reif iz Male Subotice. Ljiljana Šipuš i Blaženka Krčmar vodile su brigu oko organizacije samog sajma.
 
Načelnik Vladimir Domjanić zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnom održavanju Božićnog sajma te se nada da će se i dalje nastaviti tradicija održavanja Božićnog sajma Općine Mala Subotica.