Izvješće USR "Sport za sve" s pješačenja, dječjih igara i kestenijade: I ovaj je puta kiša prijetila da odgodimo našu planiranu manifestaciji, ali uspjeli smo sve obaviti unatoč lošem vremenu. Nas četrdesetak, krenulo je na pješačenje, koje je trajalo 1,45 sata. Odmah na početku pala je primjedba da je muške populacije vrlo malo, neki su se vjerojatno uplašili kiše i hladnoće, a neki su se odlučili krenuti na ''Spartak''. Zbog obilno natopljenih poljskih putova, hodali smo cestom i asfaltiranim stazama. Iako je vrijeme bilo hladno, nama pješacima nije smetalo, jer smo se ugrijali smijehom i dobrim raspoloženjem.

Nakon jednog sata hodanja, kod domaćinstva Gregorinčić Ruže i Željke, dočekala nas je topla kava, te smo iskoristili pauzu i za ostale'' fizičke'' potrebe!

Stotinjak metara do cilja, sustizala nas je lagana kišica, kojoj smo uz malo pojačani tempo uspjeli pobjeći. Topli čaj i kuhano vino bili su odmah svima posluženi, te smo se smjestili ispod nadstrešnice i više nas nije mučilo što vani pada kiša. Desila se mala nezgoda sa kuhanim vinom koje se prolilo, ali na sreću bilo ga je sasvim dovoljno da se svi ugrijemo. Željko i Gordan počastili su nas kestenjem, koje su odlično ispekli majstori Goran i Kiki. Tanja nas je počastila kavom i vinom, Ivanka kolačićima i slatkišima, susjeda Rozika finim perecima, baka Mica toplim čajem. (Tekst i foto: Valentin Šipuš)

Više slika pogledajte i pročitajte na Sportzasve.hr.