Pješačenje, rekreativne dječje igre, odbojka, bacanje potkove, pečene kobasice  i kestenijada, sve to odvijalo se u nedjelju (16.10.11.) u Maloj Subotici. Udruga sportske rekreacije «Sport za sve» i ove je godine, povodom Svjetskog dana pješačenja i za kraj uspješne sezone, u kojoj je između ostalog obilježeno i 15 godina djelovanja Udruge, pripremila bogat program za svoje članove, ali i sve ostale mještane koji rekreaciju doživljavaju kao način života. Nakon ručka okupilo se 80 poklonika pješačenja i prirode i to od vrtićkih mališana pa do umirovljenika. Dvosatno pješačenje okolicom Male Subotice i prijeđenih desetak kilometara kao da nisu nikoga previše izmorili.

Dolaskom na odbojkaško igralište s kojega se i krenulo, počele su 8. dječje igre u 4 disciplina, a sudjelovalo je 30 natjecatelja (najviše do sada) u dvije dobne skupine. Kod učenika osnovne škole, u nabacivanju koluta  najbolji je bio Ivan Mati, drugo mjesto osvojio je Jura Juras, a treće Karlo Toplek.

U gađanju ciljeva pobijedo je Jura Juras, druga je bila Sara Mihalic dok je treće mjesto osvojio Karlo Toplek. Najprecizniji u gađanju gola bili su Neven Ovčar, Ema Herman i Jan Martan. Najbolja u gađanju loptom bila je Elena Janković, drugo mjesto osvojila je Ana Horvat, dok je treći bio Ivan Marić. Osim 25 osnovnoškolaca nastupilo je i petoro polaznika dječjeg vrtića. Ukupno prvo mjesto osvojila je Ana Goričanec, druga je bila Ema Marčec, a treći Lovro Hadeljan. (Tekst i foto: Valentin Šipuš)

Više pročitajte i fotografija pogledajte klikom ovdje.