I ove godine održan je tradicionalni 4. novogodišnji malonogometni turnir u organizaciji Udruge mladih općine Mala Subotica, čiji naslov je osvojila ekipa Svježa jaja Vuk iz čehovca. Malonogometna ekipa Svježa jaja Vuk predvođena Vukom, Habušom i Antolekom susrela se sa prošlogodišnjim osvajačem turnira Graijanjem Škvorc koje su porazili rezultatom 5:2.

Uzbudljivu i napetu utakmicu za treće mjesto  koja se odlučivala raspucavanjem šesteraca nakon 2:2 odigrali su Medes Konstrukcije iz Turčića i Molten Core Zeitgeist iz čakovca. Obranom dva šesteraca Branko Vlah je svoju ekipu Medes Konstrukcije doveo stepenicu više od prošle godine kad su bili četvrti. Tako su ove godine bili zasluženo treći. Najbolji strijelac turnira sa 11 pogodaka je Mario Oršić iz Kavane Kocka, najbolji igrač i strijelac 10 pogodaka je Ivan Antolek iz ekipe Svježa jaja Vuk, dok je Branko Vlah iz Medes Konstrukcija proglašen najboljim golmanom. Podjelu pehara najboljim ekipama i pojedincima uručio je načelnik općine Mala Subotica Vladimir Domjanić, ispred generalnog pokrovitelja turnira općine Mala Subotica.
 
U sklopu turnira, posljednji dan odigran je mini turnir pionira U-13, na kojem su igrali NK Podravina, dvije ekipe iz Nogometne škole Međimurje – čakovec, te Škola nogometa Fotex. Najbolja ekipa turnira je Škola nogometa Fotex, drugo mjesto osvojila je NK Podravina iz Ludbrega, dok je treće mjesto pripalo Nogometnoj školi Međimurje – čakovec 1. Najbolji igrač turnira U-13 je Vjekoslav Bosilj (ŠN Fotex), najbolji strijelac Branislav Slunjski (ŠN Fotex), a titulu najboljeg golmana dobio je Miljenko Svolec (NK Podravina). Pehare i priznanja najboljima podijelio je poznati nogometni internacionalac i bivši reprezentativac Hrvatske Danijel Štefulj.
 
Ekipa pobjednika 4. novogodišnjeg malonogometnog turnira – Svježa jaja Vuk igrala je u sastavu Admir Vuk, Dejan Lončarić, Aldin Begović, Ivan Habuš, Matija Radiković, Dino Markač, Ivan Antolek, time da je na golu bio vratar-igrač Ivan Habuš, što se pokazalo kao dobitna kombinacija za mladu ekipu iz čehovca.

Sve slike s završnog dana turnira pogledajte klikom ovdje. (foto: Valentin Šipuš)