U petak, 28. siječnja članovi Udruge mladih općine Mala Subotica nakon uspješno odrađenog tradicionalnog malonogometnog turnira u Maloj Subotici, organizirano su sa dva kombija otišli  bodrit hokejaše zagrebačkog Medvešćaka u Arenu Zagreb gdje se igrala posljednja utakmica hokejaškog spektakla Ice Fever.
članovi Udruge mladih (na fotografiji nedostaju Filip Mihinjač, koji se skriva iza fotoaparata te Valentina i Monika Šipuš)
 
– Oduševljeni smo organizacijom i atmosferom. Ovo je pravi show! – dopirali su komentari iz redova mladeži.

Uz podršku malosubotičke Udruge mladih i 15 tisuća ljudi, u prepunoj zagrebačkoj Areni hokejaši Medvešćaka uvjerljivo su svladali VSV Villach sa 7-2 (2-1, 1-0, 4-1).
 

Gosti iz Villacha su poveli golom Joshue Langfelda, ali je Ryan Kinassewich izjednačio samo 42 sekunde kasnije. Za Medvešćak su zabili još T.J. Guidarelli, Andy Sertich, Ryan Kinasewich, John Hećimović, Jonathan Filewich i novopridošli igrač Medvešćaka Borna Rendulić.  Jonathan Ferland iz redova Villacha smanjio je na konačnih 7-2.

članovi Udruge mladih u subotu, 12. veljače organizirano odlaze na valentinovski koncert Prljavog Kazališta koji se održava u čakovečkoj dvorani GOC-a.

{youtube}1JMdcKrh_ek{/youtube}