U subotu i nedjelju, 17. i  18. prosinca u športskoj dvorani OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica organizira se 3. Božićni sajam Općine Mala Subotica. Pozivaju se žitelji Općine, a i šire okolica da posjete sajam, kupe nešto prigodno, razgledaju različite uratke izlagača – pojedinaca ili udruga, kupe topli napitak ili zalogaj, ili predmete na posebnom štandu i time doprinese nabavi didaktičkog materijala za Dječji vrtić "Potočnica".

Svečanost otvorenja sajma je u subotu u 14 sati, a vrata sajma otvorena su oba dana od 14 do 21 sat. U nedjelju će se na sajmu tijekom cijelog dana izmjenjivati nastupi udruga i skupina s kulturno-zabavnim programom. U svim naseljima Općine do Božića će se organizirati priredbe s podjelom dječjih darova u tamošnjim dvoranama ili društvenim domovima, a o terminima istih mještani će biti obaviješteni.

Na "Štefaje", 26.12. s početkom u 15 sati u Domu kulture Mala Subotica održati će se već tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Općine Mala Subotica.

Dođite i razveselite se!