Pobjedom u finalu od 2-1 nad ekipom Svježa jaja Vuk, malonogometna ekipa Domino bar – Grandy osvojila je ovogodišnje 5. izdanje Novogodišnjeg malonogometnog turnira u organizaciji Udruge mladih općine Mala Subotica i uzela pobjednički i prijelazni pehar, te pet tisuća kuna. Golove u finalnoj utakmici postigli su Zoran Lukavečki i Alen Herceg za Domino bar Grandy te Ivan Habuš za Svježa jaja Vuk, ekipu koja je branila prošlogodišnji naslov turnira.

Treće mjesto na turniru zauzela je ekipa TSG. Najbolji strijelac turnira je sa 9 postignutih golova Santino Debelec iz ekipe Auto škola Start, dok najbolji golman Danijel Marčec – Zigi i najbolji igrač Zoran Lukavečki dolaze iz ekipe osvajača turnira. Pehare i novčane nagrade najboljim momčadima i pojedincima predao je u ime generalnog pokrovitelja turnira Općine Mala Subotica načelnik Vladimir Domjanić.

Najboljim pojedincima mjesečne ulaznize za fitnes podijeilo je Mihael Premuš ispred Vitafit centra zdravlja i ljepote. Organizator je i ove godine na turnir primao 32 seniorske ekipe i pripremio brojna iznenađenja. Dvojica iz publike raspucavala su sedmerce, a najboljem je pripala ulaznica za čakovečki koncert Prljavog Kazališta 12. veljače.

Na završnom danu turnira gledala se rukometna utakmica sa Svjetskog rukometnog prvenstva između Švedske i Hrvatske, u kojoj na žalost ni uz podršku malosubotičke dvorane naši igrači nisu uspjeli doći do pobjede.

Odigrane su i revijalne utakmice. Ekipe su složili organizatori i Općinsko vijeće koji su izgubili od ekipe organizatora rezultatom 5-3. Ženski nogometni klub Goričan odigrao je međusobnu utakmicu, dok su 1-1 odigrali početnici U-10 Dinama iz Palovca i Spartaka iz Male Subotice.

Fotografije s turnira pogledajte na portalu eMedjimurje.hr.