Ekološka udruga ''Sveti Rok – Benkovec'' održala je u četvrtak, 23. lipnja, redovnu godišnju skupštinu. U prisutnosti većine članstva, te pozvanih gostiju iz udruga koje djeluju u mjestu Mala Subotica, kao i predstavnika Vijeća mjesnog odbora Mala Subotica, skupštinu je otvorio predsjednik Josip Blažona. Nakon uvodnog pozdrava, konstituirano je radno tijelo, koje je zatim iznijelo dnevni red, jednoglasno prihvaćen od strane članstva udruge.

Predsjedavajući skupštine Ivan Novak, dao je prema dnevnom redu, riječ dopredsjedniku udruge Stjepanu Makaru te rizničaru Zvonimiru Kalamariju, koji su podnijeli izvješća o radu udruge, u proteklom razdoblju, od prošle skupštine. Analizirane su brojne aktivnosti i manifestacije u kojima se sudjelovalo, te rezultati postignuti na istima.

Financijsko izvješće prezentirano je transparentno, po većim stavkama, sa rezimeom – pozitiva u blagajni. Nadzorni odbor na čelu sa Ivanom Cirkvenčićom, nema nikakvih primjedbi u poslovanju udruge.

Sva ova izvješća jednoglasno su prihvaćena. Dopredsjednik udruge Stjepan Makar, nakon toga, predstavio skupštini plan aktivnosti za naredno razdoblje, koji je također prihvaćen od strane skupštinara. Prije samog kraja, skupštini su se obratili gosti.

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Mala Subotica, Ivica Mesarić i ostali gosti, pozdravili su skupštinu, naglasivši dosadašnju, te najavili daljnju suradnju sa udrugom. Skupština je završila sa prigodnim domjenkom, uz okrjepu, priređenu od strane mahera za kulinarstvo, Zlatka Horvata – Zebija, te dovoljne količine rashlađenog osvježenja, dok se za ukupni ugođaj, uz biranu glazbu, pobrinuo D. J. Radovan Reif.

Sve slike pogledajte u galeriji.