41.338 kuna viška iz prošlogodišnjeg proračuna Općine sa stavke „sredstva od prodaje i zakupa stanova“, Općinsko vijeće Male Subotice odlučilo je utrošiti na uređenje prometnica u Zoni poduzetništva. Prethodno je Vijeće na sjednici održanoj u četvrtak usvojilo prošlogodišnji proračun. Prema usvojenom obračunu temeljnog financijskog dokumenta Općine, ukupni prihodi iznosili su 7.978,745, a rashodi 7.937,406 kuna.

Obje strane proračuna realizirane su s više od 99%, što je rezultat kasnog donošenja rebalansa, rekao je načelnik Vladimir Domjanić. HDZ-ov vijećnik, ujedno i bivši načelnik Josip Šegović konstatirao pak je kako je uz obračun vijećnicima trebalo prikazati i prvotni plan proračuna.

Tada bi se vidjelo da je on bio financijski težak 8.646,000 kuna, dok je na kraju godine iznosio spomenutih 7.978,745 kuna, odnosno da je na nekoliko stavaka bilo značajnih odstupanja. No, Domjanić je uzvratio da je s obzirom na vrijeme u kakvom živimo, 2010. godina za Malu Suboticu ipak bila relativno dobra. (Izvor: Mnovine.hr/vk)