U Domu kulture u Maloj Subotici održan je Izborni sabor UDVDR-a ogranak Općine Mala Subotica. Za predsjednika ogranka na mandat od četiri godine ponovno je jednoglasno izabran Josip Halić. U Središnji odbor imenovani su Dragutin Mesarić, Marijan Cerovec, Stjepan Petković, Ivica Fabijanić, Franjo Vugrinec, Josip Kocijan, Ivan Švenda i Zvonko Matić. U Nadzorni odbor ušli su Dragutin Martan, Darko Ciglar i Ivan Lovrenčić. Ogranak ima i tročlani Sud časti u koji su izabrani Dragutin Juras, Drago Radić Vržina i Ivan Puklek.

Na skupu su bili predstavnici brojnih udurga, ali i čelništvo Općine Mala Subotica, načelnik Vladimir Domjanić i predsjednik OV-a Vladimir Mihalic. Obojica su izrekla pohvale na račun udruge koja se aktivno uključuje u sve općinske manifestacije. Treba spomenuti logističko osiguranje Božićnog sajma, Sobočkog fašjeka, Dane kruha i mnoga druga događanja. Udruga je organizirala informatički tečaj za svoje članove, posjet Vukovaru te vodi brigu o bolesnim članovima. Nisu zaboravljeni oni koji su svoje živote dali za Domovinu, pa redovito braniteljima u čast polažu vijence i pale svijeće.

članovi malosubotičkog ogranka organiziraju Božićni domjenak na kojem djeci branitelja daruju darove, a s njima i odlaze na regionalna i državna natjecanja koja organizira UDVDR-a Republike Hrvatske. Koliko vrijedi njihov rad, dokazuje općinska plaketa koju su primili prošle godine.