U nedjelju, 28. ožujka u restoranu Fortuna u Maloj Subotici održana je redovna izborna skupština udruge Sport za sve, jedne od najaktivnijih udruga u općini Mala Subotica. Ponovno povjerenje za kao i dosad uspješno vođenje Sporta za sve Mala Subotica dobila je dosadašnja agilna predsjednica Ljiljana šipuš. Novoizabrani Upravni odbor čine Gordan Kontrec, Ivanka Milijančić, Ljiljana Šipuš, Mirjana Trstenjak, Tanja Horvat, Vesna Halić i Željko Agejev.

 Velike hvalospjeve u radu Udruge iskazali su gosti na Izbornoj skupštini. Udruga je prošle godine raspolagala sa oko 18 tisuća kuna, a kad se uzme u obzir koliko su aktivnosti imali svaki mjesec, stvarno im treba skinuti kapu za sve učinjeno.

Tako su protekle godine članovi Udruge sudjelovali na 6. hrvatskom festivalu sportske rekreacije žena u Ivankovu, organizirali su tradicionalni 4. turnir u boćanju, 4. Sobočke rekreativne igre, 6. međimurski obiteljski turnir u odbojci na pijesku, redovno održavali satove aerobika, uređivali njihovih ruku djelo Trim stazu, obilježili Svjetski dan pješaćenja, sudjelovali na Danima zahvale za plodove zemlje u Maloj Subotici, učili nordijsko hodanje te hodanjem prikupljali sredstva za Hrvatsku gorsku službu spašavanja, na Dan narcisa prikupljali novčana sredstva za Županijsku ligu borbe protiv raka, te se nesebično priključili brojnim drugim aktivnostima.
 
U Prelogu su na odbojkaškom turniru osvojili drugo mjesto, a posebno ističu osvojenu europsku zlatnu medalju na 17. Europskim sportsko-rekreacijskim igrama u konkurenciji 22 zemalja. Galeriju fotografija sa Izborne skupštine pogledajte klikom ovdje.