Podružnica umirovljenika Palovec je održala svoju 24. redovitu godišnju skupštinu. U društvenom domu u Palovcu okupilo se 128 članova. Predsjednik Blaž Kolarić otvorio je skupštinu i pozdravio sve prisutne. Minutom šutnje odana je počast svim preminulim članovima. U svom je iscrpnom izvješću naglasio da je u prošloj godini organizirano niz zabava i druženja te izleta.

U prošloj su godini organizirali nekoliko zabava, ali i kupanje u Banovcima u Sloveniji te kupanje pod nazivom „Bake, djedovi i unuci u Toplice Sveti Martin“. Zatim je tajnica Rozina Horvat podnijela financijsko izvješće za 2010. godinu i plan za 2011. godinu. Ove godine planiraju poboljšati suradnju s ostalim organizacijama u selu, ali i sudjelovati na manifestacijama koje se odvijaju na području Općine.

U planu im je i organizirati još više druženja te nastaviti s dosadašnjim aktivnostima. Predsjednik Nadzornog odbora podružnice i dva člana odbora pregledali su dokumentaciju i dali svoje izvješće. Sve je vođeno prema propisima statuta udruge. Udruga trenutno ima 410 članova od kojih je većina iz Palovca, a dio iz okolnih mjesta. Za vrijeme blagdana posjetili su i starije i bolesne članove u bolnici i kod kuće i skromnim paktom razveselili invalidne i teško bolesne članove. S ponosom ističu tradiciju druženja s podružnicama iz Nedelišća, čakovca i Belice. Na kraju skupštine upriličen je kratki domjenak i druženje za sve prisutne.