Na jezeru Sportsko-ribolovno i rekreacijskog centra „Linjak“ u Palovcu, u nedjelju 24. svibnja održano je drugo kolo I. Međimurske lige u disciplini „lov ribe udicom na plovak“. na natjecanju je sudjelovalo 13 ekipa iz cijelog Međimurja, sa ukupno 39 natjecatelja podijeljenih u tri sektora. Okupljanje natjecatelja na jezeru SRRC „Linjak“ Palovec počelo je ujutro u 7 sati. Nakon izvlačenja startnih pozicija, te priprema natjecatelja u 9 sati, počelo je natjecanje, koje je trajalo puna tri sata. Ribičkim riječnikom, riba je dobro grizla, te je ukupno ulovljeno oko 75 kilograma bijele ribe i nekoliko manjih šarana koji se na natjecanju ovakve vrste ne boduju. Domaćin ŠRD „Linjak“ Palovec potrudio se da nakon natjecanja pripremi odličan domjenak na kojem je bilo proglašenje rezultata te podjela pehara i medalja najboljim ekipama i natjecateljima. Najviše uspjeha imala je ekipa ŠRD „Drava“ iz Donjeg Mihaljevca osvojivši prvo mjesto, drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRD „čikov“ iz Svetog Martina na Muri, te treće mjesto ŠRD „Klen“ iz Svete Marije. (foto: Vladimir Žvorc)

Pojedinačno po sektorima najbolji su bili:
Sektor A: Milan Sović, ŠRD „čikov“ iz Svetog Martina na Muri, Tomislav Klarić, ŠRD „Drava“ iz Donjeg Mihaljevca, te Ivan Varga, ŠRD „Stara Mura“ Miklavec.
Sektor B: Kristijan Komorski, ŠRD „Klen“ iz Svete Marije, Miljenko Ciglar, ŠRD „Linjak“ Palovec, Mladen Srnec, ŠRD „Šaran“ Podturen.
Sektor C: Miroslav Škoda, ŠRD „Klen“, Sveta Marija, Zdravko Jurčec, ŠRD „Linjak“ Palovec, Martin Perčić, ŠRD „čikov“ Sveti Martin na Muri.