25.02.2011.
Posljednje novosti

Sobočki fašjek

Tradicionalni ''Sobočki fašjek'' organizirat će se u nedjelju, 6. ožujka 2011., te Vas sve pozivamo da dođete. Okupljanje je u 13,45 sati, kod Domino bara u Palovcu, a kreće se u 14,00 sati prema Domu kulture u Maloj Subotici. Ispred Doma kulture održat će se kratki zabavni program. Za sve okupljene, maskirane i nemaskirane, biti će krafna, kuhanog vina, čaja, plesa i veselja, za svakog ponešto. Težite očuvanju starih narodnih običaja. Sigurno imate neku prikladnu odjeću za maškare! Samo zavirite u svoje ormare, u stare škrinjice, opustite se, rasteretite, maskirajte, nasmijte… I opet se vidimo!

25.02.2009.
Posljednje novosti

Sobočki fašjek

Motoristi kluba "Orlovi" snimili su fašničku povorku u kojoj su sudjelovali u nedjelju 22. veljače ove godine. Video, koji prikazuje nedjeljnju atmosferu u Maloj Subotici možete pogledati na njihovim službenim web stranicama: www.orlovi.hr (više…)

20.02.2009.
Posljednje novosti

Sobočki fašjek

Općina Mala Subotica zajedno sa svim udrugama na njezinom području organizira tradicionalnu manifestaciju „Sobočki fašnjek“ koja će se održati u nedjelju, 22. veljače 2009. Okupljanje svih maškara bit će ispred Domino bara u Palovcu do 13.30 sati. Od tud će svi sudionici povorke krenuti pješice preme Domu kulture u Maloj Subotici gdje će biti predstavljanje maski i spaljivanje fašjeka. Svim sudionicima i posjetiteljima osigurano je iće i piće u obliku čaja, kuhanog vina i krafni. Dođite u što većem broju kako bi ova organizacija na radost svih prisutnih što bolje uspjela. (Foto: Valentin Šipuš) (više…)

Promjena veličine fonta
Kontrast