Kao i svih prijašnjih godina članice USR Sport za sve Mala Subotica aktivno su se uključile u organizaciju i provedbu humanitarne akcije Dan narcisa, svjetski i nacionalni dan borbe protiv raka dojke. Svake godine u ovu humanitarnu akciju uključuje se sve više ljudi diljem Međimurja, a glavni organizatori su Županijska liga protiv raka čakovec i Klub žena operiranih na dojku čakovec.  U općini Mala Subotica minule subote narcise su se prodavale u Držimurcu i  Strelcu, Maloj Subotici, Palovcu i Štefancu,  a ukupno je prikupljeno 6465,50 kuna (Držimurec i Strelec 583,00 kn; Mala Subotica 3016,50 kn; Palovec 1981,00 kn i Štefanec 885,00).

Uz aktivistice Kluba žena operiranih na dojku čakovec – Županijske lige protiv raka dojke u akciji su sudjelovale i članice raznih udruga s područja općine te članovi UDVDR općine Mala Subotica. Uz narcise na prodaji su bili i razni prigodni proizvodi, a posebno valja spomenuti Josipa Kolarića iz  Štefanca koji je i ove godine poklonio glinene figurice koje izrađuje, a koje su se mogle kupiti u Štefancu i Maloj Subotici.

Prikupljena sredstva namijenjena su borbi protiv te zloćudne bolesti, a u dosadašnjim akcijama u Međimurju kupljeni su razni medicinski aparati  za potrebe Županijske bolnice čakovec. članovi Županijske lige protiv raka čakovec i Kluba žena operiranih na dojku čakovec ovim se putem zahvaljuju svim ljudima dobre volje koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju i svojim prilogom pomogli u borbi protiv ove zloćudne bolesti.