Povodom ovogodišnjih Dana Općine Mala Subotica organiziran je prigodan program za sve zainteresirane od petka, 5. srpnja pa sve do nedjelje, 7. srpnja, koji će se odvijati na igralištu NK Dinamo Palovec, u sklopu proslave 60 godina nogometnog kluba.
 
Za mještane i posjetitelje pripremljen je bogat zabavni program! Izdvajamo koncert grupe Tragovi, nastup kultnog benda Crvena Jabuka, nastup stand up komičara Aleksandra Lazića, već dobro poznatih Mejaša te Vulkan benda! U nastavku pogledajte kad će stati na pozornicu.

PETAK, 5. srpnja

U 17:oo biti će otvorenje Dječjeg vrtića Potočnica u Maloj Subotici nakon kojeg slijedi Svečana sjednica općinskog vijeća Općine Mala Subotica u Domu kulture u Maloj Subotici. Nakon Sjednice svi su pozvani na otvorenje trga u Palovcu i na večeru i zabavu uz TRAGOVE i CRVENU JABUKU.

Članovi grupe Tragovi Mihael Bogčev, Dejan Petričević, Dario Horvatić, Dominik Šikulec i Kristijan Petrikovski bit će na redu odmah prvi dan manifestacije, a na njihovom repertoaru naći će se pjesme ‘Sve na ljubav miriše’, ‘Malena’ i ‘Srce na dlanu’ koje su u radijskom eteru ostvarile itekako zapaženi uspjeh.

Zatim iste večeri slijedi kultni bend Crvena Jabuka, omiljeni romantičari glazbene scene koji će svoju bezvremensku i vječnu tematiku ljubavi podijeliti s međimurskom publikom. Posjetitelji će u Palovcu moći uživati u nekim od njihovih hitova, poput To mi radi, Tuga ti i ja, Nekako s proljeća, Stižu me sjećanja.

SUBOTA, 6. srpnja

Nakon šahovskog turnira koji će se održati u Društvenom domu u Palovcu u 10:00, slijedi Turnir prvaka seniorskih međimurskih liga u nogometu na nogometnom igralištu u Palovcu. U prvoj polufinalnoj utakmici koja je na rasporedu u 17:00 sastaju se NK Dinamo Palovec i NK Trnovec. U 19:00 u drugoj polufinalnoj utakmici sastaju se NK Zasadbreg 77 i NK DubravčanU 18:30 počinje 3. općinska utrka kojoj je početak kod Osnovne Škole Tomaša Goričanca.

Na igralištu u Palovcu u večernjim će satima posjetitelje zabavljati takozvani Tamburaši u starkama, široj javnosti već dobro poznati Mejaši! Ako ste ljubitelji brzog ritma i pamtljivih melodija koje u glavi ostaju dugo vremena nakon koncerta, subota, 6. srpnja je vaš dan! 

NEDJELJA, 7. srpnja

Zadnji dan proslave dana općine Mala Subotica započinje mimohodom svih udruga s područja općine Mala Subotica i djelatnika općine od zgrade općine do crkve gdje je u 11:00 Sveta misa. U 14:30 Nk Dinamo Palovec ima Svečanu sjednicu u Domu kulture u Maloj Subotici gdje će se, između ostalog, prikazivati film povodom 60.obljetnice osnivanja kluba. Nakon Svečane sjednice Dani općine sele na nogometno igralište u Palovec gdje će se odigrati revijalna utakmica te finalna utakmica Turnira prvaka međimurskih nogometnih liga. U 19:00 predviđen je nastup stand-up komičara Aleksandra Lazića pod šatorom u Palovcu nakon kojeg će sve goste zabavljati Vulkan band, bend koji je zabavljao na raznim eventima, zabavama i vjenčanjima. Njima ništa nije problem pa tako obuhvaćaju žanrove od pop-rocka, evergreena pa do zabavne, narodne i tradicijske glazbe.

Pridružite se i budite dio proslave Dana Općine Mala Subotica!