U subotu, 25. lipnja DVD Gardinovec bio je domaćin natjecanja Vatrogasne zajednice podričja općina Belica – Mala Subotica – Orehovica, a koje se je održalo pod pokroviteljstvom Općine Belica. Na natjecanju su sudjelovale 23 desetine iz zajednice koja ima ukupno 10 vatrogasnih društva.

Rezultati natjecanja:
Muški "A“ – 1. mjesto DVD Štefanec I, 2. DVD Gardinovec, 3. DVD Vularija I, 4.Palovec, 5. Mala Subotica, 6. Držimurec-Strelec, 7. Sveti Križ, 8. Vularija II, 9. Štefanec II, 10. Podbrest i 11.Orehovica,
Žene "A“ – 1. mjesto DVD Mala Subotica, 2. DVD Držimurec-Strelec, 3. DVD Palovec,  4. Podbrest i 5. Štefanec.
Muški "B“ – 1. mjesto DVD Mala Subotica II, 2. DVD Mala Subotica I, 3. DVD Palovec,  4. Sveti Križ i 5. Orehovica.
Žene "B“ – 1. mjesto DVD Mala Subotica II, 2. DVD Sveti Križ.
Najbrojniji na natjecanju bili su članovi DVD-a Mala Subotica koji su na natjecanje došli sa 5 ekipa te kući odnijeli 4 pehara.
Natjecanje je bilo eliminacijsko za muške ekipe pa su se tako za županijsko natjecanje koje će se održati u subotu, 2. srpnja u Maloj Subotici plasirale prve tri ekipe iz svake skupine te su se po rezultatu u kategoriji muški A plasirali DVD Palovec i DVD Mala Subotica dok su se sve ženske ekipe plasirale direktno.
Na kraju natjecanja načelnik Općine Belica, Zvonimir Taradi podijelio je pehare prvim trima plasiranima u svakoj skupini. Natjecanje je prošlo u odličnoj organizaciji domaćina koji se je pobrinuo i za dobru vatrogasnu veselicu nakon natjecanja.