Veterani NK Spartaka, kao prvaci međimurskih veteranskih liga krajem lipnja ove godine izborili su odlazak na 11. prvenstvo veterana Hrvatskog nogometnog saveza u Rovinj gdje se trenutno nalaze. Veterani malosubotičkog Spartaka ipak nisu uspjeli izboriti subotnje četvrfinale. U petak su upisali tri boda protiv HNK Rijeke, a kasnije su poraženi od Višnjevca 2:1. Iako su igrali jednu od svojih najboljih utakmica, nisu uspjeli pobijediti ekipu koja je na turnir došla s pozivnicom kao drugoplasirana ekipa Osječko-baranjske županije.

Prema riječima igrača Spartaka, sudac je od samog početka bio naklonjen suparniku, te već u prvoj minuti svirao penal za Višnjevac, dok nije sudio evidentan kad je kasnije bio prekršaj na Križaiću. Jedini pogodak za Spartak postigao je Stjepan Marčec. Sve u svemu, malosubotički veterani su zadovoljni prikazanom igrom i samim dolaskom u Rovinj, ali konstatiraju da nisu imali sreće s ždrijebom te polažu nade da iduće godine, kad ne budu novajlije, naprave korak više.
SKUPINA „E“1. VIŠNJEVAC OSIJEK2. HNK RIJEKA3. SPARTAK MALA SUBOTICA 1. KOLO – PETAK 08.10.2010. 12.30 HNK RIJEKA – SPARTAK 0-3 2. KOLO – PETAK 08.10.2010. 19.15 SPARTAK – VIŠNJEVAC 1:2