Trodnevna proslava Dana općine Mala Subotica započela je u petak, 2. srpnja svečanom sjednicom u Domu kulture u Maloj Subotici. Nakon svečane sjednice pod velikim šatorom ispred Doma kulture za sve uzvanike i žitelje općine priređena je bila zakuska, a od 21 sati počelo je zagrijavanje za Plesnjak Radija 1. U subotu su u prijepodnevnim satima na igralištu Jagodišće snage su izjednačenoj uzakmici odmjerili mali nogometaši početnici iz Dinama iz Palovca i Spartaka iz Male Subotice.

Povorka kroz Malu Suboticu:


Popodne je započeo općinski nogometni turnir na kojem su sudjelovale općinske nogometne ekipe pojačane jednom veteranskom ekipom općine. Najboljom nogometnom ekipom nakon nedjeljnog finala proglašen je NK Dinamo Palovec koji je sa 4:1 pobijedio NK Omladinac Držimurec Strelec. Najbolji strijelac sa 7 pogodaka je igrač palovskog Dinama Santino Debelec.


U subotu, 3. srpnja, fenomenalni istarski bend Gustafi svojom su svirkom zapalili Malu Suboticu. U svom stilu "žagali" su i "prašili" do jutarnjih sati i napravili odličnu feštu koja će se zasigurno dugo pamtiti.

Mnogi govore da je ovo bila najveća fešta ikad održana u Maloj Subotici, a svima onima koji se nisu odazvali koncertu, može biti žao. Na posljednjem danu proslave Dana općine Mala Subotica u organizaciji NK Spartaka iz Male Subotice, u nedjelju osim nogometnih utakmica, od 17 sati nastupili su mali folkloraši uz pratnju tamburaša udruge Zvon, dok je nakon njih riječ za pozornicom preuzeo domaći Vulkan bend.